år

imorrn är de ett nytt år. har inte kommt på något bra nyårslöfte än.. men jag har ju några timmar på mig. måste ju ha ett bra, och ett sånt man kan hålla. funderade på att sluta äta chips.. men sån tortyr kan jag ju inte utstå med ett helt år!

kanske ska bli bättre på att uppdatera bloggen. eller kanske sluta helt like ida. näääääe.. va tråkigt. tycker inte ida ska göra de heller!!

ikväll ska jag fira nyår på alnö. mer vet jag inte. jo, i en stuga hos nån om heter victor. någonstans påväg mot tranviken.
blir nog bra de. är faktiskt sjuukt pepp :D de enda jag inte ser fram emot är alla tråkiga "gott nytt år"-sms. visst, de är trevligt att folk försöker vara trevlig genom att skicka ett litet sms. men de här med mass-sms är ju så opersonligt och tråååkigt. skriv nått roligt eller ring istället!
dessutom har jag inte gratis sms längre så de kommer bli dyrt att skicka "tack detsamma" 700 gånger

min mormor fyller år imorgon. hon ska ha kalas kl 13. och huur tänkte hon där?! hon säger även att hon är fett less på att alla dissar och klagar på hennes födelsedag. kom faktiskt på nu att jag nog inte har firat hennes födelsedag på väldans många år... :/ ingen present har jag köpte heller. man är ju inte så sugen på att köpa presenter en vecka efter julafton. noo ideas what so eveer. dessutom har ju alla affärer stängt idag och imorrn. så en chokladask och blommor lär de ju bli.
så ett tips till a-m, om bäbisen försöker ploppa ut imorrn, håll den inne! för 1 januari är ingen bra födelsedags-dag!

hoppas ni får de trevligt ikväll!

dööööd

idag va jag med om nått väldigt sjukt på jobbet..

när jag satt i kassan så kom det in en tjej som hade varit och handlat ca 5 minuter tidigare. hon hade en katt i famnen. hon kom fram till mig och frågade vad man skulle göra med en påkörd katt. för att jobbar man på hemköp så vet man allting! katten levde när hon kom in med den, den blödde bara litegrann från tassen.
jag fick panik och "plingade" på johanna som fick ringa polisen. dom sa att dom skulle komma så tjejen satte sig med katten i knät och väntade vid kassan. efter 5-10 minter började de stinka sjuuukt äckligt. en bandning mellan surt kiss, död katt och äckligt svett. och de stank i heeela butiken så resten av kvällen fick vi sitta och frysa för vi va tvugna att ha dörrarna öppna. tillslut la vi katten i en chipskartong med lite handukar ute på baksidan. och när vi gick hem 3 och en halv timme senare hade inte polisen kommit än.. hoppas dom kommer och hämta den annars får dom som öppnar imorrn en mysig överraskning :P

nu ska jag hänga ut kläderna på vädring och duscha bort lite dökattlukt....

yes!

ja, igår va ju en speenende dag..
hade velat fram och tillbaka om jag skulle gå ut. men joel övertalade mig att följa med honom på bio. så de gjorde vi. vi såg yes man. (vääldans rolig film!)  när vi sitter på bion så kommer sara och martin in(!!)  och sara hade blivit sjuukt pep på att gå ut när hon såg alla fulla människor på stan. så hon föreslog att vi skulle gå ut efter bion, jag var väl liiite tveksam. efter bion så blev jag väldigt inspererad av filmens budskap, YES! såklart vi skulle gå ut. så typ kl 23 va de bara sticka hem och göra sig iordning och börjar svepa :P

kl 00 så va vi nere på stan och började köa in till stadshuset, fast de va typ omöjligt att komma in dit.. så vi gick till aveny med blandade känslor.. :/ när vi kom in dit så va alla sjuukt fulla, de flög falskor och drinkar överallt, plus att de bara va massa white trash där :P sen när kl blev 2:55 så började jag köa till garderoben. 3:00 kom alla och skulle hämta sina jackor och de blev kaos.. trodde faktiskt att jag skulle dö där ett tag.....

bästa på kvällen va ju lätt när jag requestade disturbia och sara och jag shakade loss på dansgolvet med våra moves :D haha

skinka

jaha.. då kanske man ska sammanfatta det här med julafton då..

spenderade mestadelen av dagen med min mor och mormor. åkte på morgonen på city gross för att handla maten vi skulle äta. mamma och mormor är väl inte så pepp på de här med jul, så till julmiddag handlade vi entrecote, potatis och beasås. jag slängde i lite julgrejer som saffransgifflar och en chokladask i korgen så de skulle kännas lite juligt. tjuvåt också en skinksmörgås när dom inte såg på.
halv 3 kom syster och tillhörade pojkvän. medans kalle så körde vi det bästa, julklappsutdelning. fick bla sjuukt mycket shampo och dusch grejer. hint eller? dessutom hade de pågått en tävling mellan mamma och mimmi(mormor). dom skulle båda sticka en mössa till mig. mimmi vann stort, mammas va så sjuukt ful. haha, synd att jag missa att ta kort på den innan hon drog upp den..

kl 18 skulle jag ha varit hos farmor och farfar.
kl 17:30 började vi med maten
kl 17:50 blev maten färdig
kl 17:50 ringde släkten från usa
kl 17:50 satt jag själv vid bordet och tryckte i mig maten
lyckad middag iallafall...

hos f&f blev de de vanliga.. öppna klappar och käka 1 kg godis. sen gick vi till pappa tjej + barn och la puzzel och spela spel

sååååå.. mycket lyckad julafton blev de.

sista gången på ett år: GOD JUUUL!

hyvens

den där joel är ju en hyvens kille han!
när jag kom hem från uppesitterkvällen hos jessica så såg jag ett litet paket i min brevlåda. de va från joel. kunde inte låta bli att öppna det.. det är ju faktiskt julafton nu.

så häär glad blev jag:

i paketet låg det en bok som jag har tänkt köpa i eevigheter, men inte gjort det av nån anledning..


nu ska jag lägga mig och läsa.



begär

va nyss på birsta och köpte sista julklappen med sara. tycker det är ganska tråkigt att jag är färdig med alla julklappar.. skulle gärna vilja köpa mer för de är ju såå roligt. nästan roligare att köpa än att få.. nästan.. :P

medans jag va på ÖB och köpte massa dusch- och tandgrejer, fick jag ett grovt städbegär. tänkte att du när jag kommer hem så ska jag göra de fint på mitt rum som ser fördjävligt ut. tänkte också diska efter min nattliga måltid som jag lagade när jag kom hem i natt lite småberusad.

sen när vi va påväg hem så fick jag ett till begär. lagamatbegäret. så vi svängde in på CG. tog en vagn (varför finns det bara gigantiska vagnar på cg?!)
köpte lite random matvaror för nästan 300 spänn.... (O:) först tänkte jag laga my famous makaronipudding(tjatas fortfarande om den sen vemdalen förra året) och baka bröd. sen hittade jag fisknuggets, vilket lät oerhört gott, så jag tänkte laga de så fixar jag puddingen imorrn.

men nu sitter jag här med en ölkorv och en burk ridderheims oliver(väldigt dålig datormat.. olja överallt) med iiiiinget begär what so eeever...får hoppas att de kommer tillbaka imorgon..

bio



tummen upp

finally


kull kull kullarna

trööt

är vad jag är. fick nått konstigt sms av elin kl 8:00(!!) imorse. sen tänkte jag vara dukig att inte somna om, så jag kanske kan somna tidigt ikväll eftersom jag ska upp 6 imorrn. sen tänkte jag att jag skulle ta en dusch så jag skulle vakna till lite. men jag råkade bada och de blir man ju sjuukt trött av...

tror jag fortfarande är bakis.. 3 dagar senare....

hiss

jag ska aldrig mer gå ut på en jobbhelg
jag ska aldrig mer gå ut på en jobbhelg
jag ska aldrig mer gå ut på en jobbhelg
jag ska aldrig mer gå ut på en jobbhelg
jag ska aldrig mer gå ut på en jobbhelg
jag ska aldrig mer gå ut på en jobbhelg
jag ska aldrig mer gå ut på en jobbhelg
jag ska aldrig mer gå ut på en jobbhelg
jag ska aldrig mer gå ut på en jobbhelg
jag ska aldrig mer gå ut på en jobbhelg
jag ska aldrig mer gå ut på en jobbhelg


fast den här gången va de nog värt det


men aldrig mer

hoppsa

hoppsa är ett väldigt roligt och snabbt sätt att ta sig fram. nyss hoppsade jag från garaget till min dator. för jag va sååå glad. jag(pappa) har varit ute och meka med min bil hela veckan för den har varit lite konstig. det har inte gått att gasa, och som ni vet är de ganska viktigt när man kör bil. efter några bytningar av delar har vi äntligen kommit fram till va de va som  va fel. och nu går min lilla grix som en smärt! :D
dessutom fick man ju en väldigt rolig nyhet on the phone nyss också, vilket gjorde mina hoppsingar ännu högre!! om ni är nyfikna på va de är så kanske ni får reda på de ikväll eller imorrn.

PUUUUUUSS!!!!!!!!!!

ss

fanken vilken tid de tar att koka pärär... har gått och kännt om dom börjat mjukna 700 gånger, men icke... är väl van med snabbmackisar som tar 2 minuter..
tänkte iallafall göra matlåda tills imorrn. senapssill och potatis. kan de bli bättre? :D lääängtar

faaaan va tråkigt de är att blogga........


hacka löken i köket

har nyss kommit hem från jessica. vi smällde i oss varsin ben&jerrys glass(½liter) och spelade bingo. jag blev sjuuukt mättis i magen och vann 100 spänn! woo. förra gången jag spelade vann jag 200 kr. lusth ska alltid få välja min bingolotter :)

kollade igenom en gammal hårdisk som jag hade när jag va mindre. hittade mycket roliga bilder. bla massa bilder på hur det ser ut när jessica äter kebab.


och när hon pratar i telefon medans hon äter kebab


for the record

ååhguuuud så bra dokumentären va!! looove it!
en sekunden skrattade jag ihjäl mig av hennes korkighet andra sekunden ville jag bara krama henne...
en sak som är säker är att jag ska aldrig mer köpa en skvallertidning. sjuukt de där med pappirazzisar..

måste bara visa en video som är *asisbraig*
"u liiiien!!!!" "huuuue"
tror den är från den andra dokumentären, britney and kevin:chaotic

darin 4-ever!!

fick nyss ett sms av en full ida: Darin 4-ever!!

inget mer... OK?!

får faktiskt fortfarande darin-fanclub-mail. tror de va min kompis viktoria som anmälde mig för fleeera år sedan. kanske borde avskriva mig de eftersom jag inte är ett sånt stort fan.

men tacka vet jag britney!! nu börjar hennes dokumentär på 4:an! KOLLA!!!!!!


eeeeh, ge killen lite cerat för faan

lätter

aaaaaaaaaaaah nu är jag less. som ni kanske läste förut ås köpte jag ett tvspel idag. men nu är jag så oerhört less.. har redan fastnat på ett ställe och jag förstår inte what to dooooo... :(

men tidigare idag blev jag glad. för då hade jag fått ett brev. ett riktigt brev, inte ett mail. av malin. jag visste att jag skulle få det, men de va roligt endå. jag ska börja skicka brev tror jag. man blir så mycket gladare av de än ett fjantigt mail..

nu väntar jag bara på ett brev enda ifrån norge :D

mullvad!

idag har jag jobbat... kuulnot. gick en timme tidigare eftersom jag skulle åka pulka med beccy och jessica. kuuuuul va deeee







sen åkte vi till media markT och tog lite roliga bilder.. fet stammis jag är där..





köpte även ett tvspel. de ska jag spela nu :)

jagorkarinte


hemlisar

jålle tyckte att jag va för hemlig i det förra inlägget..
MEN, jag skulle verkligen vilja berätta om de roligaste jag någonsin varit med om. men jag är rädd att ni inte ska tycka att det är nå roligt och då skulle det ju liksom förstöras..

MEN jag kan berätta om de vulgära som sades till taxichaffören. vi åkte från en fest från skönsmon in till stan. taxichaffören va verkligen astöntig och hade någon sorts av maktbehov, han trodde vi va asfulla och glodde på oss för att hoppas att få sätta dit oss på något sätt. typ om vi skulle börja spy eller om vi hade med oss öl in i taxin. när vi kom till köpmangatan så kom taxichaffören på att han inte hade satt på mätaren. så när vi kom fram till stan så stog mätaren på 60 kr. och då frågade puckot om de gick bra med 100 spänn (eeeh.. ofta vi skulle betala de så han skulle tjäna lite cash?!?!)
då sa "nån" utav oss: "går de inte bra med en avsugning?"
chaffisen blev sjuukt ackword. HAHA så roligt va deeeeeeee

eeeeöh (update)

tjabbalabba!
kanske dags för en uppdatering...........

denna vecka har spenderats ganska mycket med the falks.
vi/jag har...

sett The Orphanage , väldans bra skräckis

åkt runt halva stan och busat med a can of fakesnow

hängt på media markT och tagit fula kort

sagt vulgära saker till en taxichafför

nästan tagit in på hotell

fått världen skönast fotmassage

låtsas varit kajsa

nästan åkt skridskor

bastat

druckit mycket öl

förfestat i en säng

gjort pinsamma saker på stads som vanligt...

ätit sjukt goda mozarellasticks på max

varit med om det roligaste jag någonsin varit med om

sagt adjö till mabu :(

nu vet ni



RSS 2.0