helt sjukt

jag blir aldrig sjuk.. har inte varit sjuk på huur länge som helst. MEN såklart ska jag ta och bli sjuk precis den vecka på året gatufesten är :O nu gäller det att börja kurera sig så jag blir frisk! men först ska jag dra en birsta city sväng.. storhandla på apoteket ska jag göra.. sen ska jag ligga i sängen tills jag blir frisk. drar nog några dexter-avsnitt.
fan.

(...)

va ut med boysen i lördags. alltid lika roligt att gå ut med dom.. såå sjuka! vi va typ överallt, iallafall jag och balta. först liquid (som vanligt.....), sen casinot(?!?!) där jag spelade bort en hundring (inte lika mycket som vissa andra.. :P). sen va vi in på olearys för sara hade tjatat att vi skulle komma dit.. och när vi kom in dit och träffade henne så va hon visst väldigt upptagen(blink blink)... så vi stack till svenssons där de va trångt(no way?!) och träffade joel. sen blev de ju såklart BKs där vi mötte upp alla andra.. svängde lite på de lurviga. avslutade de hela med en falafeltallrik på subway (japp, du läste rätt)

sen blev de ju en väldigt trött och förkyld arbetsdag igår då.. va meningen att jag skulle till rebecca efter jobbet kl 22 och dricka nån öl och så.. men så blev de ej.. de blev en film och en chipspåse i sängen..
idag blir de jobb igen.. fast innan får jag nog besök av bebbe som ville prova mitt mario kart :P

hörs bitches

skandal!

http://www.e24.se/branscher/konsumentvaror/artikel_551513.e24



tattoo

OMG JAG VILL HA!!!


million dollar baby

fyyy faaaan va jag tycker synd om mig nu! råkade somna efter jobbet igår och sov 3 timmar.. så då somnade jag inte förren sent inatt. sen hade man ju ställt klockan på tidigt för den där jääävla tvättstugan :/ hade jag haft två plagg som va hyffsat rena hade jag skitit i tvättis men nu vare ju så att de va kriiiis.. faan. dessutom håller jag på att bli sjuk.. asont i halsen och känner mig sjuukt seg.
inte nog me deeee. jag måste jobba ikväll också.. en viss person va visst "sjuk" :O kunde jobba igår men inte idag?! stackars liten.. dessutom måste jag komma 2 timmar tidigare till jobbet............................. sUcK
har massa saker jag måste göra idag också.. får passa på mellan maskinerna...



MEN! om precis en vecka har jag semester! och då börjar gatufesten och då kommer beccy och då kommer de bli roligt och WOHO


there is a way to be good again...

idag har jag jobbat.. heela dagen.. va jobbigt att kliva upp imorse. kan ju vara pga att jag låg och kolla på film till typ 3 inatt. men kunde inte sluta kolla. såg the kite runner. mycket bra film!
nu ska jag nog lägga mig och käka mackor och glo på tv. får se om jag orkar hitt på nått ikäll.. kanske blir lite fotboll ändå :p

haha söt pojk från filmen


pe.. penel.. penolepe kruus

idag har jag varit hurtig like never before.. först minigolf och kom nyss hem från vesthagen efter lite fotboll. såklart vann mitt lag(när jag va med empe långben..). kommer ha grym träningsverk imorrn när vi ska lira korpen match. hoppas de kommer lite mer folk denna match.. har som mest haft 2 avbytare.. :/ måste nog tvinga med mig jessica imorrn! är du tjej och grym på fotboll, ring mig!
just de.. måste erkänna att det inte blev nån bok på ballis... så glöm de där med att jag är intellektuell... jag kollade istället på fortsättningen av semi-pro som jag somnade till igår. hann se typ 5 minuter sen kom jag på att jag inte gjort ordern på jobbet som skulle varit inne idag så de blev en tripp till jobbet också.. men nu ska jag nog se klart den och sen spanien-italien i repris.. speeenande :D

bilder från midsommar hittar du här i ljungans blogg!

kommer ni ihåg earthcake? jag älskar denna man!


ajnstajn

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
midsommar va trevligt.. jobbade till 15 och köpte med mig lite sill och begav mig till martin i bydalen. satt och åt och va fett avis på dom som grillade :P skönt också att sara och jag äntligen fick svar på den fråga som vi ställt oss läänge.
vad är godast, senapssill eller löksill?
svaret blev som jag alltid vetat, senapssill! skönt att ha de ur världen.

sen blev man tvingade till massa lekar, och såklart dansa runt granen tänkte jag skriva men jag menade ju stÅngen. roligaste va ju lätt när vi lirade fotboll. jag, ljungan och empe va ju huur grymma som helst! sen ville alla vara med och då blev de inte lika roligt längre.. typ 11-manna på en halv 5-manna plan. tjejerna mot killarna.. de säger ju sig självt. sug.

HAHA hände en väldigt rolig sak men jag vet inte om man får börja skämta om de än.. så jävla rolig.. säg till när jag får börja prata om va som hände.. jag spricker.. HAHahaha

resten av kvällen håller jag oskriven..

nu ska jag sätta mig på ballis och läsa en bok. (jag är sjuukt intellektuell, i know)

kibmm..eller tvärtom :/

ååååååh.. jag vill tillbaka till värmen!
de gjorde ju det inte bättre med att man kom tillbaka till jobbet och hade kanske jobbigaste kvällen någonsin! gaaah
nu sitter jag och väntar på mabu och jessicofejs.. vi skulle åka på sportis kl 11, men de verkar ju inte bli av :/
och jag jobbar 7-15 på midsommar!
inte mycket som är bra nu........ nån som är på en sista minuten nån gång i juli? :D

sitter och lyssnar på millencolin live och FAAAN va jag längtar till gatufesten. missade ju dom på yran förra året och skulle jag på något sett missa dom på gatufesten i år skulle jag gråta tills jag bajsade på mig!

POSITIV LIKE HELL!


tjuvlyssnat

Superstore, Lidingö

En mamma ~35 år, står i kassan och pratar i telefon. Plötsligt kommer hennes storgråtande dotter springandes.
Mamman (i telefonen): Ja, det är Sara som gråter…There was some Japanese people here, and she got scared when she saw them. And they laughed at her. Haha, så nu står hon här och gråter!


http://www.tjuvlyssnat.se/

handpaj

va ju ut igår. ganska roligt.. typ som vanligt.
va hos ullis på alnö innan och åt handpaj och spela kubb. trevligt trevlig.


imorrn kl 12 åker vi mot rhodos. ska bli såå najs!
fast har vi har bara en tågbiljett ner, så vi måste gå upp kl 6 och buda som fan på tradera på biljetter. lyckas vi inte få biljetter får vi se vad som händer :P troligtvis får annamia sitta på toa hela vägen på tåget. aah så får de bli!

ha det så bra här hemma.. hoppas de blir skitväder! pusspuss

skiiiiit i de

ja fint väder och blabla sommar bla

ikväll ska vi fira sverige. hur nu man gör de.. med lite pripps tänkte jag.. på ön.
syns på krogen bitches

is it worth it?!

har aldrig förstått mig på löpning.. hur kul är de att springa och plågas för att de är så jäkla jobbigt?! förstår det ännu mindre när jag ser det här

korvunge

kul att så många uppskattade mitt förra inlägg :D

nu är det bara 6 dagar kvar tills annamia och jag drar till rhodos! har varit och fixat försäkringssjukskortsgrejs och pass idag så de känns verkligen som de är nära nu. imorrn ska vi också beställa massa faxfree grejer. har till och med börja packat lite (hehe nån som längrat eller..? )
ska ju träffa terese och annamias kompis lina som är reseledare där nere. så hoppas man får lite tips på massa roliga och fina ställen. ska verkligen hitta på massa saker som utflykter och sånt den här gången.. förra gången i bulga så va ju alla så tråkiga och låg och sola hela tiden :P





idag va de ännu en korpen match.. de gick ju åt helvete som vanligt.. nä, men vi spelade ganska bra men hade otur och förlorade med 3-2. väntar fortfarande på första vinsten.

hehe hade en rolig konversation med några ungar som spelade basket medans jag gick från bilen. typ såhär..
unge: va heter duu?
jag: korv
alla stanna upp och va helt tysta
unge: VAAA?!
jag: korv! nått fel med de?
unge: nääääe, men sääg
jag: men jag har ju sagt; korv
jag gick mot porten..
unge: (jätteargt) KORVUNGE!!

haha har inte barn någon humor nuförtiden? :P

zit

haha är helt enklet tvungen att dela med mig!

RSS 2.0