gamenight

yoyoyo
igår hängde jag och sara som jag inte träffat på 100 dagar.. vi kolla på film (felon(tummen upp)) sen spela vi tv-spel(shaun white). vi belv som besatt. kan fortfarande inte sluta tänka på mitt trick i halfpipen som gav 1200 poäng!!!! fatta va högt jag flög!!
så ikväll ska jag, sara och jessi sitta och spela litegran dååe. fast vettefan hur de kommer gå för jag har feetaste träningsverken i armen efter speladet igår + att jag fick stå med ett jävla spett och en skyffel och ta bort en meter is framför ingången på jobbet idag. va gör man inte för att rädda livet på en pensionär?

ett sömninlägg like hell

ååh så trött jag va igår då. somnade typ 22.00. de är ju helt sjuukt. med de som är sjuukare är hur utvilad jag känner mig nu.
igår kväll fick jag ett s(ms) av mabu där hon skrev att hon va på nån piratfest och lyssnade på segertåget.. hon blev säkert svinfull också. fuck you skrev jag och somnade.
i förrgår såg ja benjamin buttons otroliga liv på bio. den va väldans bra! 1½ tumme upp! tur att den va bra, annars hade jag somnat 7 gånger. de va förövrigt ett under att inte iddson somnade, han började gäspa och vrida sig efter en timme och filmen va typ 3 (!)

åååååååååh vet ni vad?! nu ringde beccy och sa att hon va back in town. drar på min en byxa och åker till henne nu sen jobb... pussisar

lol

jag skrattade nyss...

häst

update

shit, jag skrattade igen

jesus

durå

buuhääähähä
nu är jag hemma igen och de suuuger bajskorvsdutt :(
sista kvällen ute va ju lite speciell.. lärde mig iallafall att dom där tuffa killarna i uniform som står utanför krogar har en klick bajs som hjärna..

resan hem va inte så rolig, spya och grejer...

suuuuuuuussa en liten bit

gris

jaaaaaa du enda jag säga om ikväll är


pull your middel finger and split

Mamma

idag har jag legat och baddat iddes panna för han bröt armen igår och är svag... gick ju ändå inte att åka i backen för man blåste bort och inga liftar var öppna typ..

eftersom idde är bruten så fick han bestämma att vi skulle se fotboll, han lyckades hitta någon chingchong-kanal på internet, så middags-underhållningen stog 2 shangaisport-ankare för, rätt lag vann iaf med 2-1 och fabio är as het!

kyss min röv!

armjävel

haha

goes

yoyoyoyooo
här sitter jag och luktar svett lika a trång socka i en blöt sko.
idag har jag varit ute och åkt i backen heeelt själv. mabu jobbar så de fick bli en liten sväng i backen dårå.
har det mycket bra här i fjällerna, i tisdags när jag kom så va vi ut on the bygget. kulkul. fast mabu snodde en mössa så de va väl inte så bra... stackars pöjk.
igår va vi och bada och basta. sen gick vi hem och gjorde världens godaste pizza. sen på kvällen skulle vi egentligen på o'learys och se en snöbörd-film, men de blev inställt pga hjärnskakning. så istället hyrde vi två värdelösa filmer(the hitcher och pledge this). jag hade myror i brallan så vi gick ut och åkte lite pulka istället.

nu ska jag gå och handla lite käk, sen ikväll kommer pojkarna och då blire utgång.


fukt i armhåla

jag svettas, jag svettas ihjääääl....!
har nyss gått ner till stan och hem. och jag har aldrig svettas så mycket i hela mitt liv. inne på affärerna va de säkert 40 grader varmt. lite skillnade jämför på hur de är på mitt jobb där man måste ha minst 5 tröjor på sig för att inte frysa ihjäl. dom fattar inte hur bra dom har de dom som jobbar i affär på stan. dom fattar inte heller att det är VINTER ute och att folk har VINTERJACKOR på sig! så jag skyndade min in och ut på affärer och handlade de jag behövde. hade de inte varit så jäääääävla varmt hade jag kanske gått där inne några minuter till och köpte lite mer saker. men de fattar ju inte dom varma puckorna

less, JA

idag har jag försökt packa, igår också. de går inte så bra. blir bara less på att de ser ut som en rumpa på mitt rum.
idag ställde jag klockan på 7:30, för att jag skulle upp och packa och för att jag skulle vara trött ikväll eftersom jag ska upp och jobba 7 imorrn.
istället somnade jag om runt kl 10 och resten av dagen vet jag helt serri inte vad jag har gjort... wiierd.
jo, just de. jag har varit besatt av att kolla på posten.se om mitt junkyard-paket hade kommit till preem. asså heeelt besatt. kollat säkert 20 gånger.

dusch, packa, städa

woooho!

whiiiite

tjaru!
tänkte skriva igår, men de gick inte. va sängliggandes heela dagen igår med en hink brevid sängen... får väl skylla mig själv antar jag. för jag va ut i fredags, med idde och joel. redan när vi åkte till förfesten i granlo kände jag på mig att de kommer sluta illa. hade bara ätit lunch på hela dagen och hade väldigt mycket att dricka,.. förfesten va väl... annorlunda. massa 18-åriga tjejer som va besatt av blondinbella. säger väl allt. men full vart man=alltid roligt.
sen vart de stadshuset. ja.. de va roligt haha


idag kände jag ett grovt behov av att tömma plånboken. så off to birsta med jessi. köpte massa shit, fast sen fick jessica stoppa mig för de gick lite överstyr..

och fabbe, kolla vad jag har köpt?!

en till duuuuuuuuuude

den förra va så tråkig.. så här kommer en till! :D
en till jävel
1) vilkens snopp såg jag i bastun när jag va i vemdalen på nyår förra(förra) året?
joels
fjudas
jockes
alexs?
you know the deal...
 

score

tycker ida är cool, därför härmar jag henne.

har gjort ett quiz om frågor om mig själv.

How well do you know me?
     
 
linneas quizZ
1) Vilken adress bor jag på?
  Riddargatan 5 a
  Vinkelgatan 1 b
  Riddargatan 25 b
  Riddargatan 23 a
 
här stod de massa
reklam, men jag
tog bort de..
fast jag fick inte bort rutan...
 

fucking muff

för ni som inte vet vad en power napkin är, så är det ett slags vapen. man tar bara en tygservett som man har på restaurang, snurrar den tills den blir vädigt hård, sen "viker" man den som man vill och vips så har du ett väldigt kraftfullt vapen!

idag har jag firat maja för andra gången. den här gången va de släkten på mammas sida som va hos mimmi och åt fisksoppa och konstig(men god) fruktpaj/tårta.
jag visade även upp min nya frisyr och fick höra att jag såg ut som hanna hedlund och en person från en frikyrka (tror dock mimmi tänkte mest på min kläder)

när jag köpte min bil fick jag med en rosa, smutsig rattmuff(bra deal va?!). men de va som skriver väldigt smutsig så mimmi hade fått tvätta den. så idag fick jag tillbaka den. och när vi skulle åka hem så hade jag rattmuffen runt halsen(vet inte varför..) lämnade av maja och william, och sen skulle jag tanka, men hade helt glömt bort muffen runt halsen. inte förens inne på macken märkte jag den. jag fick panik och sprang ut i bilen och sen gick jag in och betala min bensin till en kille som bor i granlo och handlar väldigt mycket på affärn..... jag dog...

power napkin

har nyss kommit hem från en middag på oscar. vi firade maja och marita.. och så sjuuukt gott de va. åt dubbelmarinerad fläskfile, sötpotatisgratäng, grillad halloumiost och chilibearnaise. skulle kunnat äta 3 portioner!

nu ska jag äta efterrätt, glass, inte godis

svar ja

yäääääääääääääääp im a brunhåring!


va less på mitt hår igår och tänkte att jag skulle färga de lite. så frågade sara om vad hon tyckte. hon sa: no, no! jag brydde mig inte och tvinga henne att fixa istället.

idag va vi i backen och åkte. kuuul kuuul. så roligt att vi åker dit imorrn också. och då får lilla kameran följa med, så snart får ni kanske se våra skills!

back to b(rown)lack

igår kväll va jag hos mamma på spikarna. hon ville ha hjälp att ladda ner en ljudbok så de fixade hennes snälla dotter såklart. fast inte helt gratis.. hade med mig två stora påsar med smutstävtt som hon fick fixa :P
sen brände jag massa film, bla björn gustafssons dvd som vi kollade på. egentligen gillar jag inte snubben så mycket, men mysan hade tjatat om att jag måste se den, och benjamin är ju huuuur rolig som helst :D
idag när jag kom hem så kom sara på besöök. vi kollade på tv i kanske 7 timmar. mest vart de the hills eftersom de va the hills-maraton på mtv. men de räckte inte, så jag laddade ner säsong 4 som jag nu har kollat på. ÅÅÅÅHERREGUUUD va de händer saker! eller en sak som är sjuuukt chockerande!! jag dog! fast de visade vara falskt alarm, men de blev mycket draaama ändå.

ni fattar nog ingenting och jag borde cutta down mitt the hills-tittande.. i know..

b.y.t.h.e.w.a.y

nyår

näe

RSS 2.0