aremak

lilla söta myran ligger i soffan och myser



har jag visat min nya bräda btw?
heeeeeeet

skooogen

idag va jag, sara och myran i skogen på skogspromenad. egentligen skulle vi plocka svamp, men de gick inte så bra... först va vi i gudmundsbyn, men då hörde vi en björn så vi va tvugna att åka därifrån. sen åkte vi till kovland och hitta nån stig där vi gick.. fast där va det inte mycket till svamp..
lite bilder blev det iallafall.






burned cheese

nu har jag städat, städat och städat. typ 2 timmar.. pjuuhh.. va så skitigt, men inte lika skitigt dom den här lägenheten.
nu är det iallafall fint :) fast det håller väl inte länge.. om två dagar kommer det ligga massa damm och kläder på golvet igen.
sen gjorde jag lite lunch. stekt macka med ost och tomat
visst ser den god ut? not, haha


undra vad som händer ikväll då.. hade tänkt att gå ut, men nu känner jag inte så mycket pepp för de, så får se hur det blir. kanske drar ut till spikarna och umgås lite istället.


posthelvete

jag tror faktiskt att de va ida som tappade hjärnan i papperskorgen. varför skulle hon annars slänga mina varor i containern?!




förövrigt är jag sjuuukt less och trött.. kom typ nyss hem från jobbet och de sista jag gjorde va att hjälpa en amerikansk tant att skicka 4 gigantiska kartonger till usa.. inte lätt.... fick ringa 700 telefonsamtal innan jag fick till de. sen råkade jag ju börja på ett projekt(göra om en hylla med shampo och grejer), och de skulle jag inte ha gjort.. har ångest inför imorrn då jag måste fortsätta med skiten.

nu ska jag gå och vila och glo på tv, sen kanske de blir grejsning med girlsen.

puss

Jesus is a Friend of Mine


4hjuling

idag har jag friterat för första gången i mitt liv.. de va lite läskigt. friterad camembert med hallonsylt vart de.
va ute på spikarna på taco fiest. mätt like a hjort. åkte fyrhjuling också. såå roligt :)
syrran on the grej

fick reda på nyss att malin fått jobb i åre!! wiii :D läär ju åka upp dit grymt mycket i vinter. ska nog kolla på en ny bräda. kan behövas... nu när fet lönen kommer så passar de ju bra :P

vet inte va jag ska ha för rubrik

va händer i mitt liv kanske ni undrar.. eller inte.
igår va jag på romantisk middag på bite line med beccy som kommit hem från skogen. väldans trevligt att få träffa henne. efter de gick vi hem till beccy (eller beccys föräldrar) och tog nån öl och satt och glodde på tvän.
idag ha de varit jobb 12-22.. samma imorrn. så lugn helg kan man säga.
har nyss varit och skjutsat joel, fjudas och co ner till stan. fick väärldens skönaste massage av ted (?) påväg ner också så då va de fett värt :P

på jobbet kidnappade jag lusths favvohandskar





ja, de va mycket att göra idag på jobbet...

böld


pappa guunnar

dags för en uppdatering!
kollade nyss på ett program på tv4 sport., haha de va de västa jag har sett. de va fotbollsmatcher, från fifa, ett fotbollstvspel. dom kommer köra en serie med några killar som spelar med allsvenska lag och ny match varje vecka. och de värsta va ju att dom hade komentatorer och hela kittet. sååå fult. veckans snyggaste mål fanns också som man kunde rösta på.. OMG! finns det nå tråkigare än kolla på när andra spelar tvspel?!

för övrigt är jag kär. här är min bäbis
love it love it loooove it!

idag på jobbet tappade jag 2 backar med öl.. hälften gick sönder.. de va roligt

nu tvingar sara mig att lyfta på mitt arsle och följa med och träna.. eller de va faktiskt jag som tvingade mig själv.. tror ja..

torsk på tallinn

faan blev ingen vinst på bingon som vanligt.. sara vann ju såklart 100 spänn.. det enda jag kan konstatera är att lotta engberg verkligen suger! eller förresten hela bingolotto suger! de va ju 700 gånger bättre när man va liten med loket och hästen och grejer.. spelhålan suger.. nästa vecka blir de uppehåll, sen får vi se om vi hittar suget igen..

vi zappade lite mellan bingo och de nya programet hål i väggen. hahah de va ju verkligen jätteroligt. speciellt när rosing skulle svara då den där frågan och så ställde hon sig i mitten.. faaaan va skrattapan levde då iallafall.

snart ska vi åka till tallinn! de kommer bli sickt!

nu blir de träning med ljungan och sen kommer beccy till stan kanske umgås en sväng där ocksååå.

pussis påer

lasagne

wahawaaha yaw yaw yaw!
jaha.. igår.mabu&k.fjuda.stadshuset.svennes.subfuckingway

muy bueno kväll iallfall.. fast visst blev man lite besviken på viss saker? ;-) men de kanske blir bättre ikväll?
asså jag förstår inte HUR jag tänkte när jag köpte en fet äcklig macka på subway!?!?! jag kunde ha suttit med en helt underbar falafeltallrik, men istället så blllääääääaslfäsdgoj.. kommer aldrig över detta.....

i dare you som vanligt också.. fan, vi hade lovat varandra att aldrig mer leka.. men.. ångest.....

biNgO tonight.. i'll bring the chips. BRICKA? vart? när?


kjoljävel

ok, måste klara upp lite saker här först:
-am och am.. kan ni göra ett gemensamt beslut vem som är den riktiga am:n. blir lite förvirrad... och vill inte ha några falska anklagerser om fejkade komentarer osv... OK? :P
-nej, de kommer inte att stå "bajkorvar är gott" på min ipod. det blev ingen gravyr alls.. pga att jag hade dålig fantasi, och fet ångest.....


idag hade jag en nära-döden-upplevelse...
det började som en stillsam dag på jobbet. jag såg i ögonvrån 5 zigenare (tjejer) som kom in. jag följde direkt efter dom. ok, man ska inte ha fördomar, men det är inte ofta de kommer zigenare till granlo, så chansen va ganska stor att de kom dit för att sno massa saker.
aja.. jag tappade bort dom för en sekund men sen såg jag att dom stog vid en hylla och en av dom två småtjejerna stog vakt, när hon såg att jag kom så börja hon skrika på arabiska eller va fna dom snackar för språk.. så jag förstog ju att dom tog saker. så jag ställde mig framför dom och började fronta lite i hyllan brevid. även att ena tjejen blev upprörd när jag stog och kolla på dom.. hon sa Jaha, så nu fick du plötsligt jättemycket att göra här va?
sen gick dom till kassan, och mer fuckade människor får man fan leta efter.. jo, av gör dom? medans dom står i kassan och ska betala för nån barnmatsburk eller what ever så tar dom ner ca 10 paket cigg som dom bara snor. som att lusth inte skulle se de eller?! jag stog vid utgången och såg även att dom hade tagit ciggen. så jag och lusth springer mot dörren och försöker stoppa dom från att gå ut. sen kom robin och så blev de värsta fajten. haha ganska roligt när jag tänker efter men just då va jag helt vettskrämd! skakade typ 1 timme efter.. tyvärr så kom dom undan, men vi tog reg.nr och polisen kom osv.. hoppas dom jävlarna åker fast!

ursäkta den rasistiska tonen på detta inlägg, men jag är lite upprörd. de finns säkert snälla zigenare också..

puss till alla snälla zigenare

såhär blev det!


im the oxe!

nu är jag less LÄSS!
ungefär kl 20:30 somnade jag och sov så oerhört skönt. sen kom en viss pappa hem och de första han gjorde va att klampa in på mitt rum och väckte mig...
pappa: HÄÄÄJ!!
*jag vaknar och vänder mig om och försöker igronera*
pappa: sover du?!?
jag: japoahaaaa
pappa:somnar du med tvn på?!?!
jag:*tyst*
jag hade nå godisliknande i en skål..
pappa: ÅHH, får man ta?!?!
jag: NÄÄÄÄJ!
pappa: nähä.. jag ska berätta nått roligt.. *börjar berätta nått om carinas pappa och en träningscykel*
jag: MEN JAG LIGGER OCH SÅVER, KAN DU BERÄTTA DET DÄR IMORGON?!?!
pappa: aha... *går ut..* :'(

sen va jag så oerhört irro och pigg så jag kunde inte somna om.......................

så varför låg jag och sov kl 20:30? jo, för kl 4:00 inatt vaknade jag och hade absolut ingen trötthet i min kropp.. låg och försökte somna om men de gick fan inte.. så klev upp nån timme senare och åkte till jobbet lite tidigare än vanligt. skulle börja 8:00, men kom dit vid 6:30. jag blev inspererad av ida som torkat ett kilo damm kvällen innan så jag tog fram hinken och trasan och börja torka varje yta om som fanns typ.
och varför berättar jag det här?
dom som jag jobbar med kanske vet att jag egentligen aldrig skulle åka till jobbet 1 och en halv timme innan jag börjar, särskild inte så tidigt på morgonen. men, när jag läste sundsvalls tidning på lunchen fann jag mitt svar. så här stog de i mitt horoskop:
"Du vill göra det lite snyggt på din arbetsplats"
hur coolt är inte det så en skala?! it's the öde!

p.s. näe, har inte köpt tuochen än.. kanske nu? :D
p.s.2. ni kanske tycker lite synd om min pappa och ja, jag fick lite dåligt samvete, men nu har han fått berätta sin träningscykelhistoria.. förövrigt inget att hänga i julgranen med...

pussis

need your help!

nu har jag suttit en timme och funderat på att klicka hem en sån här. och så får de bli. men jag väntar tills efter jobbet imorrn, så jag inte ångrar mig. så om ni har någon anledning varför jag inte ska köpa den så skriv din anledning innan kl 18 imorgon.

dessutom måste jag ha lite hjälp. man får gratis gravyr på baksidan på sin ipod om man beställer från apple store. vad ska jag skriva?!?! ge mig förslag!!

lirpa

Du har precis skickat en vibb.
$ara| säger: helo
linnea säger: har du hööört?!?!?!
$ara| säger: nepp vad?
linnea säger: *** ***** ***** **** **** de står på aftonbladet och ***** ** *** *****!!!
$ara| säger: VAAAAA??
linnea säger: haha skoj
$ara| säger: me n pucko
$ara| säger: fan va rädd jag blev
linnea säger: haha
linnea säger: jag dör av skratt just nasu
$ara| säger: även att jag klicka in på naftonbladet
linnea säger: jag avliderrrwar
linnea säger: tänkt dig en bild av mig när jag skrattar gånger 1000
$ara| säger: haha
linnea säger: nääe, men cupen blev inställd..
$ara| säger: vaaaaaaa
linnea säger: haha
 $ara| säger: skojar du med mig?
linnea säger: sant ju
$ara| säger: meeeen va fan
linnea säger: pipen har dött
linnea säger: ..
$ara| säger: nääe
linnea säger: HAAAAAAAAAHAHA
$ara| säger: MEn PUCK YOU!

jag älskar att lura folk. just nu är sara min lurfågel. såå roligt.
jag kommer ihåg för kanske 3,4 år sedan. då lurade jag min syrra typ varje dag när hon frågade vad vi skulle äta till middag. ja sa jämt typ taco, kinamat eller mcd. fast jag hade ingen aning. de blev typ oftast ugnstekt falukorv eller nått.. HAHA remember bigsis? :)

i want to believe

http://songphon.files.wordpress.com/2008/05/x-files-i-want-to-believe.jpg

the x-files filmen är en bra film. att somna till. jag har försökt sett på den 4 gånger nu och somnat varenda gång. vet inte riktigt om den är dålig eller inte. men vart är alla (SPOILER) utomjordingar?! nääe istället är de en jävla präst som är synsk.. OoOooohhhH!
 igår somnade jag inte, igår stängde jag faktiskt av, för den blev så trist..
istället kollade jag på dehär:
two hip-hops.. ridiculus


secret safe with me

kom just på att jag hatar att läsa bloggar när man inte fattar vad personen skriver om.. typ att skriva hemlisar så folk ska bli nyfikna.
blev kanske lite så på förra inlägget, de va inte meningen... hade typ inget att skriva bara. så skrev de jag tänkte och de kunde jag inte skriva ut...

NU BLEV DE ETT TILL SÅNT INLÄGG :O

äh jag går och lägger mig istället. tar bort de förra inlägget också

puss

a likkle supm supm

ljuvligt awsome kanoners

aaah jag dog igår. av be-het! så oerhört hot tamale! truppen va hur bra som helst. synd bara att dom spela på stadshuset. hela deras angasemang sööög verkligen totalt! varför inte köra i spegelsalen?!?! hatade varenda jävel i publiken... publiken i stockholm va oerhört mycket bättre, där kramades det och sjungdes med.. här i bajssundsvall så puttades de och nöps i stjärtar.. plus att hälften av alla töntar i plubliken inte visste nånting. dom kanske hade hört the building på p3 och tyck att de va en svängig låt or something...
aja.. men de va grymt iallafall. kul att dom körde många gamla låtar, fast den bästa låten va nog puzzel.. looove it! och sista FRAlåten lät ju spännande.. undra om man får höra den nå mer.

litte bilder elle
förfest i min säng. shit har inte tänkt på att jag har så fula gardinger..
kaj drar läpp
fräsht
fett col
weeej
vissa tog en spypause innan vi gick in...

sara vs. öl
jag är 21 år
funny boy
malin tyckte sara va funny boy
promoe signade mina giants
och mabus mobil
******
signad av promoe och supreme. värd minst hundra spänn!

thats it! nu äre bara att ladda om tills ikväll. har hört rykten om blåbärsshots :)

i min hjärna

i min hjärna..


what kind of tamale do you like?
hmmm.. the hot kind is what i like!


den tar typ aldrig slut heller

you and me

jag sakna min ring.... :/ (och terese! :P)
fast alla sa att de va bra att jag tog ut den.. hmm.. (bara några skumma kunder har sagt att de va synd att jag tog bort den :P)
ska jag prova igen.. vill haaaaa! men de va ju så jobbigt osv.
äh blir nog ingen.. ellllller..
faan


plös å minös
+embee tyckte den va cool
+den va cool
+alla ville hångla med mig.. haha(NOT)
+du gillade att pilla på den :)
+jag gillade att pilla på den

-joel hatade tydligen den (har påpekat ett antal gånger att de va bra att jag tog bort den..)
-ganska många hatade nog den..
-hp (känd bloggerska) (vill inte skriva hennes namn pga att hon googlar sitt namn) tycker att de är astöntigt med piercingar
-de va sjukt jobbigt.. tvätta, blöda, såra osv

svårt fall, doktorn grät

de viktigaste är ju ändå va andra tycker, vill ju inte va uncool

puzzle

I think about the good times we had when I
remember yesterday,
when it all seemed to be so easy think about that today
when we all seem to worry so much about tomorrow
what will follow can we pick up the pieces of the puzzle

To tell you the truth I hesitate
to say that it was easier yesterday
but thanks to my bad memory
I only have good memories and all the rest is vague..


sås i mitt öra, ge miiig!

min snigel

idag när jag jobbade så jag något litet vitt ligga på golvet. jag tog upp den lilla vita grejen och såg världens sötaste champinjon!

champinjon med smutsig hand


champinjon framför sylten


jag gillade min champinjon


champinjonen i eldoradonachoschipskartong


jag råkade kliva på champinjonen så den blev platt


faan, platt champinjon


jag la han på ostdippen

kulroligarefuuuuuuun

idag har jag jobbat.. som vanligt.. tror jag har jobbat 2 veckor i stäck nu.. förutom igår då jag va ledig. såå skönt. låg i sängen typ hela dagen :P
nu har jag två helger lediga framför mig. blir grymt! till helgen är de ltr på stadzzz och dessutom lite hkröj hos jocke. awsome! helgen efter de är de korpencup. weeeeeeeeej

fy fan va tråkigt inlägg kanske ni tänker... men vänta bara. senare kommer ett inlägg om dagens höjdpunkt!

RSS 2.0