sometimes

satte på musik på random, sjukt högt. gick och duscha. kom ut, och va hörde jag?! britney spears - sometimes
sjuukt bra låt! haha. lätt top 10 ever


igår va grymt roligt. trorts att jag blev nerbrottad och stucken i låret med en sax .. (låter kanske lite värre än de va )
på efterfesten blev det bubbelpoolande och ångbastu. sjukt roligt!

sitter och väntar på terese nu så vi kan åka till koovlan.
undra om de går att ladda om.. är sjukt trött..

a don't matter day

på lördag blir de 35-årsfest i kovland.

image94
ja lova

BC

nu har jag vaknat. (sova middag ääger, visst då elin?)

sara kom igår på den briljanta idéen att gå på Birsta City invigningen. planen va också att vi skulle sova utanför och komma in först. riktigt så blev de inte.
men självklart skulle vi gå och eftersom vi trodde att alla i hela sundsvall också hade samma idé så skulle man behöva komma dit i tid. typ kl 5 på morgonen.....
och eftersom vi skulle gå upp så tidigt tänkte vi att de va lika bra att sara sov hos mig. kanske kolla på timrå-matchen (kollade typ 5 min..) såklart måste man ha snacks till en sån kväll. så vi drog på city g. men sara ville inte ha godis eller chips som vilken vanlig människa som helst skulle ha som snacksval. utan de blev sill och pärer....


vi klev upp ca 5:30, och eftersom vi låg efter i våran plan så skyndade vi oss iväg mot vår destination. (tror att vid ett tillfälle nämndes av någon av oss att de skulle va typ 300 pers där vid detta tillfälle)
äntligen va vi framme (ca 6:15).. såhär såg de ut:
vi va iallafall inte ensamma.. fyra fjortisar i en smutsig volvo va ju också där..
sen kom den stora frågan, vad som skulle ske nu? skulle vi gå ut och ställa oss i denna kyla för att bli först in. vi väntade för att se hur våra motståndare skulle göra. vi höll eviga diskussioner om det skulle vara någon fördel pengamässigt att komma in först. vi sket i pengarna och tänkte på våran hälsa i första hand.
vi såg kön växa med en fryst fjortis efter den andra. vi hade iallafall skönt i bilen.


vi gick också på promenad i birstasolen (sara va tvungen att uträtta behov)


efter ca 2 timmar i bilen tog vi mod och gick ut och ställde oss. vi hade ca 20 fjortisar (ja lova. de va bara 14-åriga tjejer med leggings och hb-drickande bilnördar från timrå där) framför oss i kön.

viktigaste på hela dagen!
image88

ah iallafall. varför gjorde vi allt detta? 5 stycken presentkort á 50 kr på valfri affär. men såklart fanns det en liten "twist". man fick ju bara använda ett presentkort per köptillfälle. men de skulle ju va lugnt iallafall tyckte vi. gick på hm där man självklart kan hitta nått bra för 50 spänn. men NÄÄÄHÄÄÄ då gällde bara dom där "birstapengarna" på vissa affärer :O
aja, efter 8 timmar kom jag hem med det här: (och lite till)


ja fy fan.....

prisa gud

åh gud.
längesen jag var såhär trött.. återkommer senare med ett riktigt inlägg, för nu ska de ätas sill och sovas.

puss

bra skit


rambo update

jag somnade efter 9 minuter.. (helt serri, 9 MINUTER!)
så nu ska jag försöka igen..
image74

Zzz..

tjabba!
igår va en mycket trevlig kväll. åkte till terese vid 22-tiden nån gång. och där va de livat kan jag lova. alla va lite på styret så de va ju bara för mig att försöka att komma ikapp. skulle ju egentligen ha en nykter helg, men det går ju inte att säga nej till lite fest!
krogen va mycket rolig, va mycket folk som man kände ute och de är ju alltid roligt. vi va på stadshuset och svenssons. de va fan säkert mer än ett år sen jag va på svenssons. va där jämt när man va mindre. fattar inte varför.. de är ju huur trångt som helst och toan är alltid upptagen. så jävla dålig krog :P

idag har jag jobbat som vanligt. fast det blev lök-dag, jobbade bara 4 timmar. efter de åkte jag till mimmi (mormor) som hade påskmiddag. najs

nu ska jag kolla på rambo IV. skulle aldrig få för mig att kolla på den om inte joel lovade mig att den va svinbra. då måste man ju kolla. fast jag kan ju sätta en hundring på att jag har hunnit somna efter en halvtimme..


hears a who

horton my ass
image73
de va typ evigheter sen jag käka middag och umgicks med min familj en hel fredagkväll. men så blev de igår. mycket trevligt. jag och brorsan va också på bio. vi såg horton. måste säga att de va den bästa filmen på mycket mycket länge! den handlade om en elefant som upptäcker en värld i ett dammkorn. låter helflummigt men de va de som va så bra med filmen, blandat med en tecknad komedi som jag äälskar! såklart vräkte vi som faan med massa chips och popcorn som man måste göra på bio. hade massa presentkort och erbjudande så allt slutade med att jag betalade 2 kronor och fabbe 50 öre för hela kalaset! great!

idag blir det jobb till 21, sen skjutsar pappa ut mig till laggahooden (förort till timrå, säger väl allt?) :P där ska terese bjuda på tårta och sen blir de utgång. men det blir nog ganska lugnt. om det går..

käärlek

en helt ny värld

de blev lite impulsutgång igår kväll. jag, jessica, sara, marcus och marcus två kompisar satt hemma hos jessica och drack lite öl. de slutade med typ den roligaste utgången ever! vi tre kan verkligen ha hur roligt som helst! ni är bääst! :D har aldrig shakat så mycket ass på dansgolvet nångång. och disney-allsången va ju hur rolig som helst. haha måste vi göra om snart!
men i helgen blire vitt.. hoppas jag iallfall. får väl se hur det går.

dagen har spenderats med mamma, syster och mormor på birsta city. va mycket trevligt. jobbigt bara att kliva upp tidigt (kl 9), för såklart skulle vi där när dom öppnade.. även att mormorn blev knäckt när jag sa att jag inte kunde köra för jag va ut igår. mitt i veckan liksom!! haha
kanske inte ska klaga att jag klev upp tidigt.. all heder till kämpen sara som sov 3 timmar (3 TIMMAR!) och sen va upp och jobbade...!!

nu blire nån skitfilm som jag tänkte somna till, måste somna fort, börjar jobba 7 (!!) imorrn..

sov så gott mina små sparvar

fuucking trappen!

som alla kanske vet så har jag köpt (för mycket pengar) en biljett till en konsert som jag trodde va till looptroop på stadshuset den 2 maj. och huur kunde jag tror de? för de första står de stort och tydligt på biljetten LOOPTROOP, för det andra har dom marknadsfört i typ en månad med bilder mm på deras hemsida att looptroop ska komma 2 maj.
Meeen.. så va jag in och kollade på LT tourdates på deras hemsida.. och va stog det där? jo, dom skulle vara i korv tyskland då :o
gick in och kollade på trappens hemsida för att se om jag hade sett fel på datumet eller nått. men icke, fortfarande en bild på looptroop inför hip hop festivalen den 2 maj. FÖRVIRRAD? svar ja
drog iväg ett mail och fick svar igår:

Tja!Jo vi verkar ha blivit överskörda av bokaren i detta fall. Vi hade enbokning på Looptroop, men det verkar precis ha blivit bestämt att de skaspela i Tyskland den perioden, gissa hur glad man blir. Vi håller på att få ett nytt datum, så vi ska ringa alla som köptbiljetter och berätta vilket det nya datumet blir, så får man bestämma omman vill göra ett återköp eller gå det nya datumet. Vi marknadsför såklart inte band vi inte har bokade Vi är ledsen för er och för vår skull.. Ledsamma hälsningar/Andreas
image72


whaat?! less....

piece of me

har varit med ljungan och englund och haft lite myspys filmkväll. de blev en porrfilm tänkte jag skriva, men en film om en porrfilm.. typ haha I want candy hette den. de bästa med den va att på bonusgrejset på DVDn så fick man prova på Carmen Electras Arerobic Striptease. de va kul, men skulle inte tror att de såg så bra ut!
typ såhär :P

sexigt va?
tur va de iallafall att vi fick lite träning för vi åt typ 700 kg chips och dipp. även att jag hittade en chips-toffel! kommer troligen att lägga ut den på eBay om du vill bjuda på denna fantastiska toffel! (eller så åt jag upp den, sry)


imorrn är jag ledig och då blir det slöa hela dan, sen kanske utgång (?) får se, men troligen kanske det blir så.. vet ej.
pussokram

no no noo

har kollat lite på lilla al-fadji på kanal 5. jag klarar inte av och kolla mer.. så oerhört pinsamt. tror dom att det funkar att visa de efter 100 höjdare?!
när jag ändå klagar så måste jag fråga om nån annan känner samma sak som jag och kanske kan förklara varför. de är så att jag klarar inte av Ben Affleck. jag tål inte karln! så mycket att jag mådde illa t.o.m när jag kollade på hans brorsa Casey Affleck i Gone baby, gone... kommer inte ihåg nånting av filmen bara för att jag störde mig nått så innåt av babyAffleck. snälla hjälp mig!
image68
nu kom jag även på att jag alltid också har kännt liite hat mot bens fru Jennifer Garner. aaah hon är väl bara för mycket? eller? men sen älskar jag alla andra på jorden, förutom ben, casey, jennifer och lilla al-fadji. jag är inte så hemsk som jag låter. ja lova.

jag älskar denna kille!


loove!

rainbow faces

blev tvungen att jobba idag.. 11-19, jag som har kännt mig lite sjuk. fast de känns faktiskt bättre nu. hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu.. allt går ju så bra nu! :D yää!
fick reda på en sak i lördags, och efter de har jag drömt sjuuukt! haaha ni skulle bara veta!
hoppas annamaria kommer in med kameran imorrn, blir spännande att kolla på kort och filmer, speciellt när man inte kommer ihåg nånting typ från i lördags :P

28 dagar - byta piercing.. orka inte fetringen längre :P
46 dagar - LPR och supersci med bääbisar!! (note: träna moves)
50~ dagar - falkish is back.

glöm inte att kolla in 100 höjdare ikväll. kan bli riktigt bra
glöm inte gå in på www.nightlife.se/kenring och läs min polare jessicas fanmail som han la upp på bloggen. viktigt
glöm inte att jag är typ bäst. ja lova

hörs

random

ja då har man äntligen kommit ur sängen. har legat och sovit och kollat på seinfeld avsnitt hela dagen. vet inte om jag har blivit sjuk eller om de helt enkelt är en vanlig bakfylla. bruka aldrig bli bakis, så det kanske är såhär det känns :P
kvällen igår va sjuuk! sjukt roligt tror jag. kanske blev lite för mycket även för mig..
aja.. back to the bed

image67

perreli din krockkudde

vann över europa


weheey

Linnea försöker tvinga mig att byta skiva till hennes. Lite svårt beslut eftersom jag tycker båda är bra,
haha nu bytte hon själv. man hörde - men åååhhhhh LIneeea där innefrån hahaha
nu ska jag supe linnea under bordet.............................................................................


pusspuss /a-m

joooobb

jag ska jobba snart.. (kl 11) och jag är så oerhört trött och allt är dexters fel. låg och kollade på dom sista avsnitten till typ 4 i natt. även att jag kämpade att inte somna heller för de va ju så oerhört spännande! men såklart lyckades ju jag somna när de va typ 15 min kvar av hel säsongen.... så nu måste jag gå hela dan och tänka på va som kan ha hänt! snacka om jobbigt :P

image66

revolutionary step

image64
snart så!

kolla denna video. så bra. speciellt typ 8:50 in, är de så sjukt bra!

mina favvofiskar!!!
(haha, sara du har ramlat bakom byrån.. med du är också min favvofisk!)
image65


peeeeeeeace

ken lee

den här bruttan är med i bulgariska idol och ska sjunga Mariah Careys "without you" (på engelska)
check it out!




tulibu dibu douchoo! :D

all year next year

tja!
har varit lite smått deppig senaste dagarna.. jobbigt som fan, men nu äre över iallfall. eller jag får helt enkelt se till att det är över och sluta va så jävla mesig!
har iallfall jobbat idag, de gick ganska smärtfritt.. alltid lika roligt att jobba dag med en viss pingla som alltid har nått att klaga på.. idag hade hon headshake och hatade pensionärerna som vanligt. haha!
fick även en väldigt tråkig/rolig (mest tråkig :P) nyhet idag. terese ska lämna oss på hemköp och jobba i nått fånigt land..  menmen..
efter jobbet åke jag till syster som hade sytt upp ett par byxor till mig som jag skulle hämta. fick även vänta där typ 30 min för jag skulle skjutsa maja och marita på friskis och hämta bror i bredsand. kom väl hem ca 1½ timme efter jobbet men inga byxor med mig.. såklart glömde jag dom...

ikväll blir det slöa framför tvn. blir nog några dexter-avsnitt och kanske lite fotboll.

kirbur

jobb, jobb, jobb.. så har veckan sett ut.. typ. fick nått tråkryck igår på jobbet så köpte några 3.5er och åkte hem till jessica och jocke som hade fest, efter jobbet. kul som faan va de där, mycket roliga typer. och tänk att man kan bli full på några 3.5er.. haha great!
lite känslosamt serious-snack blev de också, de va visst nån som hade mycket att snacka om.. så de va bra! hoppas verkligen allt är bra nu.
även att blondinbella va där! ja lova
och såklart skulle de kollas på 1000 björn-gustafsson-youtube-klipp.. sara och jag satt och spydde..
blev en ganska tidig kväll, kom hem vid 3.. ölen va slut och jag va sugen på min sallad som jag hade med mig från jobbet. hade jag ätit den där hade "någon" käka upp halva :D hehe skulle ju dessutom jobba dagen efter.
nu äre bara att ladda om till nästa helg då fru anna-maria har party! kan lova att minttuflaska följer med då! brukar bli roligast då.

tjo på er!

ducks and drakes

image63
jaha, då har man de nya albumet. en månad före releasedatumet. men jag loovar, ska köpa det när det kommer! :P kan berätta att de låter iallafall lovande de lilla jag har lyssnat på. greeeat!

kollade lite på robins iphone idag och blev sjuukt sugen på en sån här!

confession

jag måste erkänna en sak..jag är kär! i Rikard Palm! vilken man!






"va har du i pannan Helen?" (observera de feta hårspännet hon har mitt i pannan!)

ååh herre min gud.. har kollat på de 34 gånger och de är så oerhört roligt varje gång!!!

<3

jordkaka



just de.. bara så ni vet så är Björn Gustafsson nykterist, jag läste de i Aftonbladet idag.....

klåda

kommer säkert få 700 hatmail efter det här inlägget, men måste bara få tala ut!
vad är de med denna HYSTERI av Björn Gustafsson?! visst, han är söt och väldigt rolig. men de här börjar gå överstyr. överallt är de björn, björn, björn och lite till björn! känner t.o.m att de börjar bli lite pinsamt på nått sätt.. hur många gånger har man inte fått nån länk när han sitter med nån påse på parlamentet eller när han sjunger om carina berg på melodifestivalen?! JA, jag har fattat, han är rolig!!
Snälla , kan jag få läsa aftonbladet imorrn utan att få läsa 100 insändare som kommer ta livet av sig om dom inte får se Björn på "andra chansen" på lördag..

haha upprörd :P

antiegirl

började jobba idag kl 07:30.. hyffsat tungt att kliva upp kan jag lova. meen.. de blev en kort dag, fick sluta vid 2 tiden så de va najs. tänkte först åka och träna, men de va ju helt underbart väder ute så inte ville man vara inne i ett svettigt gym inte..! så jag åkte och hämtade världens lataste och tjockaste tax för en promenad runt sidsjön. fick typ släpa henne runt, men de va mysigt endå.




nu blire paj och slappa framför tv hela kvällen.

hee

dags för lite uppdatering av mitt liv... jag vet att ni vill ha de :P

helgupdate: helgen va "CrAzY", vet inte om jag orkar gå in på den, men kul va de!

lunchupdate: käka lunch med Elin och Anna-Maria idag. Va på en thairestaurang som heter Chiol Kon Faou, typ.. aja, där blev de buffé, mycket gott. sen åkte vi på birsta city för lite shopping (mer om de här nere). blev även en fika på IKEA. SVULLA!

shoppingupdate: de blev ju en del shopping..kanske för mycket.. men de känns ju så bra! :O de blev en blomma från IKEA, jeans från cubus, sjal monki, handkräm a la terese från body shop och en t-shirt från hm.


träningsupdate: ja, man har ju inte varit så nyttig dom senaste dagarna, så för att stilla mitt dåliga samvete stack jag på friskis idag. först ett puls/medel pass, sen hängde jag lite på gymmet.. känns mycket bättre nu, hoppas jag kan hålla mig liite nyttig iallafall den här veckan. jobbig när de står en skål med chips från igår på bordet :/ äh, ger de till pappa så försvnner det direkt :P


filmupdate: kollade på film med jay-man igår. blev No country for old men som vann 4 oscars. ja, va ska man säga.. sjuuk film, vet inte ens va den handlade om.. men på nått sätt va den bra..tror jag..eller..aah
han va läskig iallafall

tvupdate: nu är de nya avsnitt av 2 1/2 män på 6:an. ett måste! lillkillen är ju såå söt

keep it pure

hehe rooligt..

curry

jaha då va de dags igen..

image50

aah

kom hem nu och nu ska jag sooooova

fast först blire chirre från city g
image49

blire en dubbel??

RSS 2.0