dått

dear blågg.

jag är sjukt uttråkad... borde egentligen sova nu eftersom jag börjar jobba 8 imorrn.. men jag sov till typ 13 idag så jag är inte ett dugg trött.... att jag aldrig lär mig..
eftersom jag är expert på att somna till filmer så ska jag nog gå och lägga mig och slå på en film. the mist blir de. skräckis. kommer väl säkert bli så rädd att jag inte kan sova istället...

känner mig sjuukt icke positiv just nu...
MEN TILL HELGEN BLIR DE PEEEEPP! då ska vi säga adjö till malin genom att supa oss fulla. måste bara försöka få ledigt. känns inte som att jag gör annat än att fråga folk om dom vill ta mina jobbpass. kanske säger upp mig istället och gör va fan jag vill varje dag istället.

just de.. har fått very good news. eller vet inte om dom va så bra. skulle gärna fått dom nån månad tidigare. nu är jag bara less på att det kunde ha varit sååå bra fast de blev skiiit.
aja.. tolka de som ni vill. dom flesta förstår nog. men vill inte skriva ut allt eftersom det man skriver här brukar sprida sig väldigt fort och eftersom jag inte vet hur jag ska göra så är de bäst att jag håller truuuuten.

fan va längesen jag åt falafeltallrik på kebab city. de va ju ett måste förut efter varje utgång. även ibland bakis mat. på lördag natt ska jag säga hej till en gammal vän.

eeeh aja.. puss eller nått...

hot ass shit!



in the ghetto

kom till norge as a tönt. åker tillbaka like a gangsta..



bubbeljacka

from now on, I want you to call me Bub.



teaser

snart blir det världpremiär.

nu ett smakprov.. en blooper..


amdcs

hääääj!!

idag har jag sett världens minsta rondell



on a nininininighttrain

nu är jag i norge :)
kom fram 12:30 idag efter tågresande hela natten. idag har vi gått på stan. jag köpte ett par mys-hummel-byxor och tjocksockar. sen gick vi på kiwi och handla ingredienser till pizzabak. min pizza blev asgod, med lufttorkad skinka, färska champinjoner och ruccola. sara gjorde en torr pizza med skabb-skinka...

nu ska sara göra blonda slingor.. speeeeeeenande :D



reeeeeeeeesfeber

såg nyss att jag blev utmanad att göra nån lista.. and i will do it. men inte nu.. är fööör nervös för att tänka just nu.. gör den när jag är i norge.
så nu sitter jag alltså och väntar på att få åka.. nervös like hell. pratade med saras mamma igår och då sa jag att jag skulle mellanlanda i kalmar.. hmm.. undra hur det här kommer att gå...
snart ska jag åka och hämta lite saker som jag ska ha med mig till sara. sen kommer malin hit och underhåller mig. hon ska även skjutsa mig till tåget. dessutom låna min lilla grixen(bil). meeen de går nog bra de *tummen upp*

hörs imorrn när jag är i fiendeland, boys and giiirls!

juck

jag är hundvakt åt myran idag.

nyss så juckade hon på mig. de kanske inte ni tycker är så konstigt eftersom hon är en hund. men de gör jag. har aldrig sett hon jucka på nån människa ever..

gissa om de är awkward stämning mellan oss nu......

you want a cookie?

jag är asexcited!
imorrn åker jag till oslo. jag ska träffa sara.
meeeeen. ta inte illa upp nu sara.. de ska bli asroligt att träffa dig igen. men de är faktiskt själva resan jag är excited över. första gången jag reser ensam någonstans. dessutom nattåg. wiihi. jag ska ligga och mysa och kolla på film på min ipod. dessutom ska jag byta tåg två gånger. jag känner mig vuxen. jusste, jag måste rota fram min magväska där jag kan ha mina biljetter och noska kronor.


bunkbeds

jag har haft ett ord i min hjärna i typ en vecka: activities.
så jävla roligt ord tycker jag. men de tycker nog inte du.
bara därför du inte har sett när will ferrell använder det 7hundra gånger i step brother.
måste leta upp en video....
hittade ingen med hela scenen.. men kolla hela filmen istället!


idag har jag varit och hälsat på min morfar på minneslunden. mimmi och jag tände ett ljus och myran lämnade också en liten gåva till husse. eller tre. tre små bajsploppar.

aaah novell

här sitter jag och är jättetörstig.

igår på jobbet hände en läskig grej. jag blödde näsblod. aha.. i över två timmar :O och de va typ 5 gången på två dagar :O aspinsamt när jag blev tvungen att gå ut i affären med en blodig bomullsgrej i näsan...... blev faktiskt lite rädd där ett tag. tänkte gå hem och vila och skita i festen. men de fanns ingen som kunde jobba istället för mig så jag kämpade på (eller johanna kämpade på, de va hon som fick göra allt jobb..).
the inflyttningsfest va rolig. fast när jag kom dit ca kl 22 så hade festen tydligen hållt på i 9 timmar :0 och de märktes.. alla båkade eller spydde..
tillslut fick jag med mig ida ner på krogen. men hon va ju inte så rolig.. (HAHA NU FICK JAG EN FLASHBACK FRÅN NÄR IDA GJORDE FETVURPAN PÅVÄG NER TILL STAN) men som tur va va ju falksystrarna ute så jag joinade dom. vi shakade assen på stadshuset hela kvällen. roligt värre. klockan blev väldigt fort 3 och vi ville inte hem. så vi försökte hitta efterfest nånstans. sen fick vi värsta idéen. den koola dj'n frej (smk, maskinen) sa att de va efterfest på hans hotellrum. så vi ställde oss i kön av tjejer för att få en plats på efterfesten. och vi blev bjudna :D
sen när vi skulle gå så frågade frej nån random kille om vi kunde vara hos honom, men då sa han att hans pappa va hemma, då blev frej arg.. nån gång då gick vi därifrån..

ja, jag vet pinsamt.....

JUSSTE! viktigast av allt på hela kvällen: jag vann över lusth på fifa. fett stort!

activities

imorrn ska jag på inflyttningsfest. har bästa inflyttningspresenten eeeever! kan inte skriva va det är än.. skriver på söndag.

har skrivkramp. sug mitt äpple

fashion


pär nudel

idag åt jag nudlar till middag. tänkte att jag skulle vänja mig vid att vara fattig tills jag åker till norge. vill ju inte komma dit och flasha med mina pengar..

tisdag nästa vecka åker jag och kommer hem på måndag. wiiho! :D




kommer bli lite konstigt att fräffa denna mupp igen, men grovt roligt!! vi ska busa och sara ska baka bröd till mig har jag bestämt :P

min helg av linnea

orkar inte skriva så mycket så de blir några bilder istället.

utgång med madu och kaj i fredags:



lördag hängde vi på donken i två timmar, sen sov jag.. no pics

söndag va jag med jessi på birsta. vi lekte på barnens hus:


och ritade teckning till våra pappor:


sen åkte jag till spikarna. mamma och jag gjorde en tårta till Tom eftersom min pappa är i utomlands och mammas pappa är död...


yo

kul ikväll med the falks.

en video blev det också


kakka

jag vet att många av er är väldigt upprörda över den dåliga uppdateringen.. bättring(heter/stavas det så) lovas!

idag när jag åkte från jobbet kl 17 va jag grovt bajsnödig. sen skjutsade jag hem lena och va fortfarande bajsnödig. sen åkte jag till birsta och handla lite på systemet och va jättebajsnödig. sen gick jag in på coop och handlade lite mat och höll på att kakka i trosorna. sen när jag hade parkerat bilen i garaget och bar de tunga kassarna uppför trapporna höll jag på att avlida.

de va inte så roligt...

men denna blogg är rolig.

allhälgåna

inatt hade jag en väldigt jobbig natt. jag vaknade vid 3 av att jag var helt skräckslagen efter ett antal mardrömmar. tänkte att jag skulle se på lite kenny vs. spenny på ipoden för att tänka på något annat och så blev de också. när jag hade kollat klart på de enda avsnittet jag hade på ipoden så sökte jag efter lite family guy avsnitt på youtube. hittade det här klippet som jag började kolla på för att försöka bli lite trött and go back to sleep.
PRESS PLAY


tror ni att jag blev heeeeelt jävla knäckt eller?!? fick inte ur öronsnäckorna direkt så typ slängde poden medans jag tryckte på alla knappar som skulle stänga av skiten.. fy faan.. är fortfarande shaky..

flooooo

happy now?

RSS 2.0